« 19 januari »
2013
Arm strong, mind weak

Share on Facebook
Het blijkt dan toch onmogelijk om op een boterham met pindakaas de tour te winnen... zeven keer. Dat zegt Lance Armstrong, en we geloven in ieder geval dat hij dat niet heeft gedaan. Epo, bloedtransfusies, noem het maar op: Lance just did it.
Het was natuurlijk al bekend, maar niet door Armstrong. Die hield zijn kaken stijf op elkaar. Maar tegen de moeder des vaderlands Oprah Winfrey kan je niet liegen. Dus heeft Lance alles er uit gegooid en eindelijk toegegeven dat ook hij niet sterk genoeg in zijn schoenen stond om nee te zeggen tegen doping. Kan deel twee van het interview daar nog wat aan toevoegen?

Gele opdruk op een zwart shirt
Kies je maat:


Prijs: € 21,99

BESTELLEN
2012
Koekoek

Share on Facebook
Vandaag 50 jaar geleden publiceert Ken Kesey zijn boek One Flew over the Cuckoo's Nest. Een bijzonder verhaal over het leven in een psychiatrische inriching, wat het grote publiek eenvoudig bereikte door de prachtige verfilming met Jack Nicholson in de hoofdrol. De film werd in 1975 bekroond met maar liefts 5 Oscars.
Het verhaal is goed, bij vlagen aangrijpendend dan weer spannend dan weer komisch, dus we snappen dat de Academy de film en indirect ook het boek bekroond heeft. Alleen de titel, daar snappen we maar weinig van. One Flew over the Cockoo's Nest. Een koekoek maakt geen nest, dus we zullen het wel verkeerd hebben vertaald. Op het shirt staat een nieuwe poging...

Zwart met rode opdruk op een geel shirt
Kies je maat:


Prijs: € 24,49

BESTELLEN
2011
Elektrische Auto

Share on Facebook
Vandaag al in 1904 schijnt Thomas Edison de eerste elektrische auto te hebben uitgevonden. Hij was toen een jaar of 57 oud. Bij onze eerste aanraking met de elektrische auto waren we een stuk jonger. Tijdens de eerste potjes Monopoly (destijds ook buiten Twente nog gewoon uitgesproken als 'moonoopoolie'), waren we namelijk geintrigeerd door die rode stekker in de linker bovenhoek, waarbij je, als je daar op kwam, al het geld uit het midden mee mocht nemen. We wisten toen al dat electriciteit de meest luceratieve bron moest zijn. Natuurlijk wisten we al dat stroom een goed iets moest zijn. Waarom zouden anders alle stekkers in van die vrolijke gezichtjes in de muur gestopt moeten worden?
De ontnuchterende waarheid, dat het een stylistisch autootje betrof dat gratis mocht parkeren, en dat de stopcontacten op deze manier nou eenmaal het handigste waren, leerden we natuurlijk later pas kennen. Maar de vooroordelen waren reeds gezaaid, dus de electrische auto heeft wat ons betreft onbewust een streepje voor.

Zwart met witte opdruk op een rood shirt
Kies je maat:


Prijs: € 24,49

BESTELLEN
2010
Het bier raakt op!

Share on Facebook
Liep eerst de zoutjesvoorraad op zijn einde, nu is ook het bier bijna op! De Belgische fabrieken van onder andere Jupiler zijn van de buitenwereld afgesloten door stakende werknemers. Hiermee protesteren ze tegen het feit dat er 250 banen op de tocht staan.
Maar waar de Belgen zich druk maken over de 250 banen beheerst het dreigende biertekort de Nederlandse media. Er worden nog geen problemen verwacht met de biervoorraden voor komend weekend, maar dan moet het conflict toch maar eens opgelost zijn. Zo niet dan zullen de vaste afnemers van de getroffen merken andere alternatieven moeten zoeken, en wie weet hoe goed die bevallen! De laatste druppel Jupiler zou best eens de eerste druppel Heineken, Amstel, Grolsch of Oranjeboom kunnen zijn. We zullen spoedig zien of het glas half leeg druppelt of half vol...

Wit met gele opdruk op een zwart shirt
Kies je maat:


Prijs: € 24,49

BESTELLEN
2009
Blue Monday

Share on Facebook
Het is vandaag weer Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Deze dag valt altijd op de maandag van de laatste volle week van januari (dus lekker vroeg dit jaar).
Op deze dag zijn de meeste mensen licht neerslachtig door het weer, de financiŽn (traditioneel de naweeŽn van Kerst, maar nu komt De Crisis daar nog eens overheen), het gebrek aan zonlicht, het mislukken van de goede voornemens, en het vooruitzicht van maanden werken zonder enige vakantie om naar toe te leven.
En, laten we dat vooral niet vergeten, met ingang van vandaag is ook het weekend weer voorbij. En daarom noemen wij voortaan elke maandag: Blue Monday.

Witte opdruk op een, hoe kan het ook anders, blauw shirt
Kies je maat:


Prijs: € 21,99

BESTELLEN

Tussen 2009 en 2014 hebben we vijf jaar lang elke dag een shirt ontworpen, gebaseerd op de actualiteit, maar vaak ontworpen om tijdloos gedragen te kunnen worden. Daarom zijn de shirts nu wederom te bestellen: meer dan 1000 unieke shirts met een coole print en elk een eigen verhaal.

We waren het zat dat de prints van de shirts soms niet duidelijk te zien waren. Daarom hebben we een zoomfunctie gemaakt, die er voor zorgt dat, als je met je muis over het shirt gaat, je een uitvergroting van de print te zien krijgt. Wel ze leuk. Op mobiel moet je tappen, want daar heb je geen muis.

Al een tijdje zijn onze shirts vanuit meerdere landen te bestellen! We zijn bijzonder benieuwd hoe het buitenland op onze kijk op het nieuws zal reageren, maar ook voor Nederlanders in het buitenland zal dit een welkome aanvulling zijn op onze site.

Lange tijd was het niet mogelijk om een bestelling te plaatsen via een iPhone of iPad, doordat we flash gebruikten in het bestelformulier. Goed nieuws: dit hebben we aangepast! Niets weerhoudt je nu nog om on-the-road even een shirtje te kopen.

 


Nessie
Prijs: € 24,49
Maat:

BESTELLEN

Apres Ski Leraar
Prijs: € 25,49
Maat:

BESTELLEN

LAPD ANCE
Prijs: € 23,99
Maat:

BESTELLEN

BBQ Crew
Prijs: € 25,00
Maat:

BESTELLEN

Shirt van de Dag Classics zijn een paar shirts die wij inmiddels als klassieker beschouwen binnen onze collectie en die bij wijze van uitzondering elke dag te koop zijn. Let wel op, we kunnen deze selectie op elk moment wijzigen, dus sla toe voor het te laat is.