« 22 januari »
2013
Caravans!

Share on Facebook
Vandaag is de laatste dag van de Caravana 2013. De grootste kampeerbeurs van Nederland vond de afgelopen dagen plaats in Leeuwarden, een plek die voor driekwart van de Nederlanders op zich al niet te bereiken is zonder te kamperen. Dan weet je dus dat je het juiste publiek trekt.
De meeste mensen moeten er met dit weer niet aan denken in een caravan buiten te staan, maar bij sommige gaat het bloed dan juist sneller stromen en is het verlangen er weer op uit te (kunnen) trekken overheersend. De happy campers die hun sleurhut met pijn in het hart in de winterstalling hebben gezet maar fluisterend hebben beloofd hem weer te komen bevrijden zodra het kan, zodra de eerste lentezon doorbreekt... Het is al een week koud, het zal nu toch niet veel langer meer duren?

Zwart met rode opdruk op een wit shirt
Kies je maat:


Prijs: € 24,49

BESTELLEN
2012
Roze Koeken

Share on Facebook
Tijdens AZ-Ajax deelt de gemeente Alkmaar koeken uit aan de voetbalsupporters. Dit om, na de moeizame bevalling van Ajax-AZ, te laten zien dat voetbal nog steeds een familiefeest is waarbij gezinnen gewoon naar het stadion kunnen en voor de wedstrijd gemoedelijk een koekje kunnen nemen bij de koffie, thee of cola. Het betreft hier gevulde koeken, zodat de meegenomen kinderen vast kunnen wennen aan de snackcultuur die om de stadions hangt. Desondanks is het een sympathiek gebaar van de gemeente.
Tegelijkertijd probeert Vitesse om te gaan met het feit dat ze steevast worden uitgemaakt voor homo's. Omdat het zo lekker rijmt zingen de supporters van de tegenstanders "het zijn de homo's, yes yes, de homo's van vites". In plaats van er tegen in te gaan reageert Vitesse sportief door roze supportersshirts te gaan verkopen met als tekst "yes yes". Ludiek, leuk, sympathiek, en net even anders dan het uitdelen van koeken. Maar Óls Vitesse had besloten koeken uit te delen, dan weten wij wel wat voor koeken dat geworden zouden zijn...

Roze met beige opdruk op een zwart shirt
Kies je maat:


Prijs: € 26,49

BESTELLEN
2011
Birdie

Share on Facebook
Dit weekend mogen we weer de tuinvogels tellen, tijdens de Jaarlijkse Tuinvogeltelling. Hoe werkt het? Tel een vandaag of morgen een half uur lang de vogels die je in je tuin ziet. Tel per soort het hoogste aantal dat zich tegelijkertijd in de tuin bevindt. Dat aantal kan worden genoteerd op het telformulier, en dat kan worden ingestuurd. Zo komen we meer te weten over de tuinvogels.
Mocht u nou een extreem grote tuin hebben, bijvoorbeeld met een 18-holes golfbaan er in, vergeet dan niet de birdies en de eagles mee te tellen. Die kunt u onderaan het formulier in de open vakjes zelf invullen. Daar zal geen haan naar kraaien.

Rood, blauw en lichtblauwe opdruk op een wit shirt
Kies je maat:


Prijs: € 23,49

BESTELLEN
2010
De Verlichting van Buddha

Share on Facebook
De Chinese Boeddhisten vieren vandaag de verlichting van Boeddha. Toegegeven, die Boeddha-beelden staan vaak op de meest afgelegen gebieden waar het 's avonds behoorlijk donker kan worden, dus goede verlichting is wel degelijk van belang. Maar om er nou een hele dag aan te spenderen is misschien iets over de top.
Gelukkig blijkt het bij nadere bestudering om een ander soort verlichting te gaan. In het Boeddhisme is verlichting of ontwaking het resultaat van correcte kennis en inzicht in de natuur van al dat bestaat of plaatsvindt. Een Boeddha heeft de perfecte verlichting bereikt, en dat wordt gevierd vandaag. Misschien iets om even bij stil te staan, vanavond, als u zonder na te denken de verlichting weer eens aan doet...

Zwart met gele opdruk op een paars shirt
Kies je maat:


Prijs: € 23,49

BESTELLEN
2009
Nieuwe sponsor Feyenoord

Share on Facebook
Feyenoord had gisteren even een nieuwe shirtsponsor: Fisherman's Friend. De link met de huilende stoere mannen uit de commercial en de resultaten van Feyenoord is inderdaad snel gelegd, maar het bleek een grap.
Heel heel even dacht de sportwereld verlost te zijn van een grootmacht als Fortis en de frisse wind van Fisherman zou alle Rotterdamse zorgen wegblazen. Het deed ons even terugdenken aan oude tijden, waar het eerste team van het dorp verderop nieuwe shirts had, waar iemand iets te groot de naam van de plaatselijke ondernemer op had gamaakt, vaak nog met een even pakkende als verrassende slogan, wat toen nog 'leus' heette, natuurlijk inclusief de aanhalingstekens. Bakker Bert, Slagerij Worst, Rijwielhandel De Kromme Spaak, Buurtsuper De Wit... waar zijn ze gebleven?
Gelukkig hebben wij nog enkele shirts uit de oude doos weten te redden! Van deze nostalgie mogen de stoere mannen van Zuid best een traantje wegpinken...

Bruine zachte opdruk op wit shirt
Kies je maat:


Prijs: € 21,99

BESTELLEN

Tussen 2009 en 2014 hebben we vijf jaar lang elke dag een shirt ontworpen, gebaseerd op de actualiteit, maar vaak ontworpen om tijdloos gedragen te kunnen worden. Daarom zijn de shirts nu wederom te bestellen: meer dan 1000 unieke shirts met een coole print en elk een eigen verhaal.

We waren het zat dat de prints van de shirts soms niet duidelijk te zien waren. Daarom hebben we een zoomfunctie gemaakt, die er voor zorgt dat, als je met je muis over het shirt gaat, je een uitvergroting van de print te zien krijgt. Wel ze leuk. Op mobiel moet je tappen, want daar heb je geen muis.

Al een tijdje zijn onze shirts vanuit meerdere landen te bestellen! We zijn bijzonder benieuwd hoe het buitenland op onze kijk op het nieuws zal reageren, maar ook voor Nederlanders in het buitenland zal dit een welkome aanvulling zijn op onze site.

Lange tijd was het niet mogelijk om een bestelling te plaatsen via een iPhone of iPad, doordat we flash gebruikten in het bestelformulier. Goed nieuws: dit hebben we aangepast! Niets weerhoudt je nu nog om on-the-road even een shirtje te kopen.

 


Nessie
Prijs: € 24,49
Maat:

BESTELLEN

Apres Ski Leraar
Prijs: € 25,49
Maat:

BESTELLEN

LAPD ANCE
Prijs: € 23,99
Maat:

BESTELLEN

BBQ Crew
Prijs: € 25,00
Maat:

BESTELLEN

Shirt van de Dag Classics zijn een paar shirts die wij inmiddels als klassieker beschouwen binnen onze collectie en die bij wijze van uitzondering elke dag te koop zijn. Let wel op, we kunnen deze selectie op elk moment wijzigen, dus sla toe voor het te laat is.