« 28 juni »
2013
Like Edelwise

Share on Facebook
Het is de laatste vrijdag van de maand... Typisch een avondje voor... Edelwise! De leukste vrijdagmiddag en -avondborrel van het land is puur toevallig bij ons om de hoek. De vrijdagborrel is sowieso aan een sterke revival bezig en daar waar de domibo een tijdje hot en happening was zijn er weer meer en meer goed georganiseerde borrels na de vijfdaagse werkweek: ongetwijfeld een gevolg van de langere werkweken in tijden van crisis.
Bij Edelwise staan er elke maand voldoende activiteiten op het programma. Naast de vaste ingredienten als een goede maaltijd, veel drank en geweldige muziek staat vanavond bijvoorbeeld weer een rondje speeddaten op het programma. Dat is old-school kennismaken in een superstrakke planning: Hi. Hi. Nice to meet you. Likewise. Bye. Bye.

Zwart met witte opdruk op een blauw shirt
Kies je maat:


Prijs: € 0,00

BESTELLEN
2012
Saxy and I know it

Share on Facebook
Hoera, vandaag bestaat de saxofoon 166 jaar. Dat moet natuurlijk gevierd worden, met een goed stuk muziek. Je zou zelfs kunnen zeggen 'met een goede pijp muziek', maar dat vinden we meer wat voor de doedelzak. De sax is vernoemd naar zijn uitvinder, Adolphe Sax, een Belg. Hij maakte het al in 1840, maar kreeg er pas in 6 jaar later het patent op.
De sax, het instrument dan, niet Adolphe, wordt tegenwoordig nog regelmatig gebruikt in popmuziek, maar voornamelijk in Jazz. Afgelopen vrijdag was het de Dag van de Nederlandse Jazz, dus daar zal hij ongetwijfeld weer uit de koffer zijn gekomen. Wellicht is er nog een saxy deuntje op geblazen? Yeah, and you know it!

Gele met zwarte opdruk op een rood shirt
Kies je maat:


Prijs: € 0,00

BESTELLEN
2011
Caps Lock Dag

Share on Facebook
Er is een Facebookpagina van en het was op 3FM bij Koen en Sander, dus het is officieel: vandaag is het internationale Caps Lock Dag! Geen toets is zo controversieel als deze asociaal brede knop links op je keyboard. En zelfs de iPhone heeft hem tegenwoordig, en misschien is dat wel de variant van de toekomst, want door twee keer kort achter elkaar op shift te drukken blijft je telefoon automatisch in de gelockte stand staan. Zijn we dan binnenkort eindelijk van die verdraaide toets af?
Bij veel mensen gaat de Caps Lock per ongeluk aan. Het gevold is dat ze niet kunnen inloggen omdat hun wachtwoord hierdoor steeds verkeerd is, of dat ze mails en SMS'jes sturen waarbij alles in kapitalen staat. Alsof ze elk woord tegen je schreeuwen. Herman Finkers zou zeggen: dat is nergens voor nodig... ik ben niet blind!

Grijs met zwarte opdruk op een rood shirt
Kies je maat:


Prijs: € 0,00

BESTELLEN
2010
Arbitrale Blunders

Share on Facebook
Tot voor dit weekend waren wij nog redelijk te spreken over de arbitrage dit WK. Gisteren was echter tijdens de twee achtste finales een negatieve hoofrol weggelegd voor de scheids- en grensrechters.
Eerst was daar de goedmaker van een jarenlang trauma, door Jorge Larrionda. Deze referee zag het schot van Lampard niet achter de lijn verdwijnen, waar deze dat overduidelijk wel had gedaan. De vergelijking met de goal van Geoff Hurst is treffend.
Daarna werd bij de avondwedstrijd tussen Argentinie en Mexico de eerste goal goedgekeurd terwijl doelpuntenmaker Tevez zeker een meter buitenspelstond, om 3 meter voor de doellijn. Wederom een blunder die zichtbaar was voor de hele wereld.
We gaan de discussie over eletronische hulpmiddelen niet oprakelen, maar het is duidelijk dat zowel het arbitrale trio als de FIFA hier een gele kaart verdienen. En zoals we weten is twee keer geel rood.

Geel met rode opdruk op een zwart shirt
Kies je maat:


Prijs: € 0,00

BESTELLEN

Tussen 2009 en 2014 hebben we vijf jaar lang elke dag een shirt ontworpen, gebaseerd op de actualiteit, maar vaak ontworpen om tijdloos gedragen te kunnen worden. Daarom zijn de shirts nu wederom te bestellen: meer dan 1000 unieke shirts met een coole print en elk een eigen verhaal.

We waren het zat dat de prints van de shirts soms niet duidelijk te zien waren. Daarom hebben we een zoomfunctie gemaakt, die er voor zorgt dat, als je met je muis over het shirt gaat, je een uitvergroting van de print te zien krijgt. Wel ze leuk. Op mobiel moet je tappen, want daar heb je geen muis.

Al een tijdje zijn onze shirts vanuit meerdere landen te bestellen! We zijn bijzonder benieuwd hoe het buitenland op onze kijk op het nieuws zal reageren, maar ook voor Nederlanders in het buitenland zal dit een welkome aanvulling zijn op onze site.

Lange tijd was het niet mogelijk om een bestelling te plaatsen via een iPhone of iPad, doordat we flash gebruikten in het bestelformulier. Goed nieuws: dit hebben we aangepast! Niets weerhoudt je nu nog om on-the-road even een shirtje te kopen.

 


Nessie
Prijs: € 0,00
Maat:

BESTELLEN

Apres Ski Leraar
Prijs: € 0,00
Maat:

BESTELLEN

LAPD ANCE
Prijs: € 0,00
Maat:

BESTELLEN

BBQ Crew
Prijs: € 0,00
Maat:

BESTELLEN

Shirt van de Dag Classics zijn een paar shirts die wij inmiddels als klassieker beschouwen binnen onze collectie en die bij wijze van uitzondering elke dag te koop zijn. Let wel op, we kunnen deze selectie op elk moment wijzigen, dus sla toe voor het te laat is.