« 24 januari »
2013
Tien jaar stalker-vrij

Share on Facebook
Mila Kunis is de komende tien jaar verlost van haar stalker. De dakloze man die haar de afgelopen jaren lastig viel heeft een contactverbod gekregen van maar liefst tien jaar. Het contact was al niet al te best: zo brak de man bij haar in en viel hij haar lastig bij haar sportschool. Het lijkt er op dat de man een andere hobby moet gaan zoeken.
Mocht Kunis op een of andere manier de aandacht of het gezelschap gaan missen dan kan ze misschien gebruik maken van Rent-A-Stalker, het uitzendbureau voor stalkers. Een telefoontje is genoeg om je een ster te wanen en dag en nacht gevolgd te worden. Probeer het ook eens, want met een stalker ben je nooit alleen.

Witte opdruk op een blauw shirt
Kies je maat:


Prijs: € 21,99

BESTELLEN
2012
Can you feel it?

Share on Facebook
In Zuid-Afrika hebben ze hamburgers gemaakt waar blinden ook wat aan hebben. Nou zijn blinden sowieso niet benadeeld qua smaak, maar ze kunnen niet zien wat ze eten. Dus bij hamburgerketen Wimpy hebben ze op de broodjes in braille van sesamzaad uitgelegd wat er precies voor broodje voor hun neus lag. Niet voor iedereen natuurlijk, want het is nogal een werkje, maar de prototypes werden goed ontvangen en zorgden voor positieve publiciteit.
Dit kan natuurlijk ook zo werken bij een shirt, dus we hebben het braille van stal gehaald en een mooie tekst neergezet, zodat de blinden weten wat ze dragen. Wat wij altijd een beetje zonde vinden is dat braille altijd zwart op wit of zelfs wit op wit is, en dat alle puntjes dezelfde kleur hebben. Dat is natuurlijk nergens voor nodig, en we hebben de boel wat opgevrolijkt zodat de niet-blinden er ook wat aan hebben. tenzij die weer kleurenblind zijn natuurlijk...

Geel met blauwe (dikke, flock) opdruk op een blauw shirt
Kies je maat:


Prijs: € 24,49

BESTELLEN
2011
Beer Can Appreciation Day

Share on Facebook
Sinds vandaag in 1935 wordt bier ook verkocht in blik. En dat is best iets waar we even bij stil mogen staan. Vandaar ook dat er een heuse feestdag aan gekoppeld is. Bier in blik kent een paar voordelen boven bier in een flesje. Zo is een blik lichter en kan je dus een sixpack makkelijker dragen. Plus, voor die mensen die de gewoonte hebben het (lege blikje kapot te slaan (tegen hun voorhoofd!): dat hoef je met een flesje niet te proberen.
Het nadeel van de blikjes is dat het afval niet afbreekt en als zwerfvuil jaren in de natuur blijft liggen. Dat geldt natuurlijk ook voor flesjes, maar die worden beter gerecycled. Enkele jaren geleden ging het voorstel om statiegeld te heffen op blikjes niet door. Gelukkig staan er nu van die prachtige blikvangers langs de wegen, maar het lukt ons maar zelden om met 120 kilometer per uur dat blikje in het mandje te deponeren...

Zwart met gele opdruk op een groen shirt
Kies je maat:


Prijs: € 24,49

BESTELLEN
2010
De nieuwe redder van Ajax

Share on Facebook
Elke paar jaar is er een nieuwe verlosser bij Ajax. Een rijtje met Cruijff, Van Basten, Bergkamp en Huntelaar is zo gemaakt; en als de vandaag jarige Suarez nog een jaartje blijft mag hij zich vast tussen deze grootheden nestelen. De intentie is er, gezien het net tot 2013 verlengde contract. Natuurlijk wil Luis ook naar Barcelona, maar hij ziet ook wel in dat daar met Messi, Zlatan en Henry al een aardige voorhoede staat. Dus pakt hij zijn rol als aanvoerder van Ajax zeer serieus, en voert zelfs nieuwe spelers aan om zijn eigen toekomst bij Ajax een stuk aangenamer te maken.
Vandaag begint voor Ajax de tweede helft van de competitie. De Amsterdammers is er alles aan gelegen dat Luis heel blijft. Want dit seizoen is Ajax Suarez en Suarez Ajax...

Zwart met rode opdruk op een wit shirt
Kies je maat:


Prijs: € 23,49

BESTELLEN
2009
The A-Team

Share on Facebook
Het is vandaag op de kop af 26 jaar geleden dat de eerste aflevering van The A-Team op de Amerikaanse televisie werd uitgezonden. Zie je het voor je, die 4 gespannen koppies, samengepakt op de 3-zits bank van Amy, met hun snuitjes in de beeldbuis gedrukt om niks te missen, benieuwd hoe ze het doen op kleurentelevisie?

Face, die steeds kijkt hoe zijn haar zit als hij in beeld is en probeert in de reflectie te kijken hoe zijn haar nu zit als hij niet in beeld is.
Murdock, die als een dolle door de aflevering heen zit te ratelen tenzij hij zijn denkbeeldige hond Billy uit laat.
B.A. die meer dan eens zijn legendarische one-liner "Shut up, fool!" richting Murdock snauwt, waarschijnlijk omdat-ie wat hardhorend is.
En was Amy er eigenlijk ook bij? Tuurlijk. Amy brengt de hapjes rond. Het is het Amerika van de jaren '80.
En dan was er nog Hannibal. Hannibal die zag dat het goed was. Hannibal steekt een welverdiende sigaar op.
"I love it when a plan comes together".

Witte opdruk op rood shirt
Kies je maat:


Prijs: € 21,99

BESTELLEN

Tussen 2009 en 2014 hebben we vijf jaar lang elke dag een shirt ontworpen, gebaseerd op de actualiteit, maar vaak ontworpen om tijdloos gedragen te kunnen worden. Daarom zijn de shirts nu wederom te bestellen: meer dan 1000 unieke shirts met een coole print en elk een eigen verhaal.

We waren het zat dat de prints van de shirts soms niet duidelijk te zien waren. Daarom hebben we een zoomfunctie gemaakt, die er voor zorgt dat, als je met je muis over het shirt gaat, je een uitvergroting van de print te zien krijgt. Wel ze leuk. Op mobiel moet je tappen, want daar heb je geen muis.

Al een tijdje zijn onze shirts vanuit meerdere landen te bestellen! We zijn bijzonder benieuwd hoe het buitenland op onze kijk op het nieuws zal reageren, maar ook voor Nederlanders in het buitenland zal dit een welkome aanvulling zijn op onze site.

Lange tijd was het niet mogelijk om een bestelling te plaatsen via een iPhone of iPad, doordat we flash gebruikten in het bestelformulier. Goed nieuws: dit hebben we aangepast! Niets weerhoudt je nu nog om on-the-road even een shirtje te kopen.

 


Nessie
Prijs: € 24,49
Maat:

BESTELLEN

Apres Ski Leraar
Prijs: € 25,49
Maat:

BESTELLEN

LAPD ANCE
Prijs: € 23,99
Maat:

BESTELLEN

BBQ Crew
Prijs: € 25,00
Maat:

BESTELLEN

Shirt van de Dag Classics zijn een paar shirts die wij inmiddels als klassieker beschouwen binnen onze collectie en die bij wijze van uitzondering elke dag te koop zijn. Let wel op, we kunnen deze selectie op elk moment wijzigen, dus sla toe voor het te laat is.