« 24 september »
2013
Tasje d'r bij?

Share on Facebook
In Japan is het kleinste boek ooit gemaakt. Het is slechts 0,75 mm groot en telt 22 pagina's. Het is zo klein dat het voor ons niet te lezen is: we kunnen immers geen Japans. Het is wel een doorbraak voor kinderen met te zware schooltassen. Als al je boeken slechts 0,75 mm groot zouden zijn dan zou een binnenzak meer dan genoeg zijn om al je te vergaren kennis in te vervoeren.
Mocht je overwegen het kleine Japanse boek aan te schaffen, reken dan op een kassabon die zo'n 235 euro aangeeft. Voor dat geld krijg je er wel een vergrootglas bij. Wij zouden er ook een tasje bij vragen. Een kleine groene. Die zijn minstens zo legendarisch als kleine boekjes...

Groene opdruk op een zwart shirt
Kies je maat:


Prijs: € 22,99

BESTELLEN
2012
Rhinoday

Share on Facebook
Het was afgelopen zaterdag behalve Burendag ook Neushoorndag. Nou kennen we in Nederland meer buren dan neushoorns, dus hebben we toen de keuze gemaakt voor een shirt over de Buurman. Maar vandaag, slechts twee dagen te laat, krijgt de neushoorn toch nog waar hij recht op heeft; aandacht en, zoals dat bij Twee voor Twaalf zo mooi benoemd wordt, eeuwige roem, omdat hij op een shirt staat.
Maar twee voor twaalf is het wel, voor deze intens bedreigde kolos. Ondanks de persoonlijke aandacht die veel van deze dieren krijgen wordt er nog steeds op gejaagd en neemt hun aantal af. Het is ironisch genoeg de hoorn, zijn belangrijkste verdedigingsmiddel, die het meest gewild is en hem meer dan eens het leven kost. Hem, de soort, niet hem, een neushoorn, want in tegenstelling tot katten hebben neushoorns maar één leven. Maar laten we toch hopen dat hij, de soort, alsnog op zijn pootjes terecht komt.

Zwart met grijze opdruk op een rood shirt
Kies je maat:


Prijs: € 24,49

BESTELLEN
2010
Goed voor elke lijn

Share on Facebook
Nu blijkt melk opeens ook goed te zijn voor de lijn. Nieuw Amerikaans onderzoek toont aan dat wie melk dringt of ander zuivel binnenkrijgt sneller vermagert dan wie dat niet doet. Dit staat haaks op eerdere berichten, die de heilzame werking van melk in twijfel trekken.
Maar het zou deze week niet de week van de smaak zijn als we nergens over konden twisten: melk is natuurlijk vooral lekker, en Nederlanders zijn er groot mee geworden. De verschillende zuivel-merken proberen ons dan ook te helpen in het gemak waarmee wij de zuivel tot ons kunnen nemen. Zo hoeven we niet meer de bovenkant van een pak om te vouwen, maar is de draaidop terug, en, oh toppunt van gemak, doorzichtige vensters waardoor we kunnen zien of de melk bijna op is... Inclusief verhelderende iconen, voor wie het anders nog niet snapt!

Witte opdruk op een blauw shirt
Kies je maat:


Prijs: € 21,99

BESTELLEN
2009
Borsato failliet

Share on Facebook
Vandaag is rood de kleur van het saldo... De BV Borsato is failliet. Marco "is er bij gelapt", en "treft zelf geen enkele blaam". Typisch gevalletje van foute partners kiezen. En dat terwijl Marco er toch om bekend staat zijn partners uitstekend te kiezen. Was het niet begin jaren 90, aan het begin van zijn roem, dat Borsato een resoluut einde maakte aan de tv carriere van onze nationale lievelingsassistente Leontien? Marco kwam (laat thuis na optredens), zag (haar op tv, bij de nachtelijke herhalingen van Rad van Fortuin) en... nam haar in huis. Leontien haar kostje was gekocht, zij hoefde niet meer te werken, Rad van Fortuin van de buis, Hans van der Togt werkeloos, een en al ellende.
Maar nu de nood aan de man is komt Leontien terug. Zij zal nog eenmaal de bordjes omdraaien bij een revival van Rad van Fortuin. Nu zijn niet de bordjes maar de rollen omgedraaid. En is Leontien degene die het brood op de plank brengt. Nu maar hopen dat ze niet tijdens het avondeten de bordjes omdraait...

Geel met zwarte opdruk op blauw shirt
Kies je maat:


Prijs: € 24,49

BESTELLEN

Tussen 2009 en 2014 hebben we vijf jaar lang elke dag een shirt ontworpen, gebaseerd op de actualiteit, maar vaak ontworpen om tijdloos gedragen te kunnen worden. Daarom zijn de shirts nu wederom te bestellen: meer dan 1000 unieke shirts met een coole print en elk een eigen verhaal.

We waren het zat dat de prints van de shirts soms niet duidelijk te zien waren. Daarom hebben we een zoomfunctie gemaakt, die er voor zorgt dat, als je met je muis over het shirt gaat, je een uitvergroting van de print te zien krijgt. Wel ze leuk. Op mobiel moet je tappen, want daar heb je geen muis.

Al een tijdje zijn onze shirts vanuit meerdere landen te bestellen! We zijn bijzonder benieuwd hoe het buitenland op onze kijk op het nieuws zal reageren, maar ook voor Nederlanders in het buitenland zal dit een welkome aanvulling zijn op onze site.

Lange tijd was het niet mogelijk om een bestelling te plaatsen via een iPhone of iPad, doordat we flash gebruikten in het bestelformulier. Goed nieuws: dit hebben we aangepast! Niets weerhoudt je nu nog om on-the-road even een shirtje te kopen.

 


Nessie
Prijs: € 24,49
Maat:

BESTELLEN

Apres Ski Leraar
Prijs: € 25,49
Maat:

BESTELLEN

LAPD ANCE
Prijs: € 23,99
Maat:

BESTELLEN

BBQ Crew
Prijs: € 25,00
Maat:

BESTELLEN

Shirt van de Dag Classics zijn een paar shirts die wij inmiddels als klassieker beschouwen binnen onze collectie en die bij wijze van uitzondering elke dag te koop zijn. Let wel op, we kunnen deze selectie op elk moment wijzigen, dus sla toe voor het te laat is.