« 23 januari »
2013
30 jaar The A-Team

Share on Facebook
Je kan fan zijn van Ajax. Je kan fan zijn van Feyenoord. Je kan fan zijn van PSV. Je kan ook fan zijn van FC Den Bosch. Iedereen support zijn eigen team. Maar op de kop af 30 jaar geleden werd heel Nederland fan van een nieuw team: The A-Team. Hadden ze in het oranje gespeeld dan hadden we ze spontaan na elke aflevering door de grachten gepeddeld en waren er duizenden mensen op af gekomen om deze helden toe te zingen.
En de parallel met het Nederlands Elftal gaat nog verder. Ook het A-team speelde wel eens beroerd. Kijk maar eens afleveringen terug op YouTube: het spel was vaak niet om aan te zien. Maar in onze herinnering waren ze fenomenaal, en werd elke aflevering met mooi en doeltreffend spel glansrijk in winst omgezet. Ze waren de beste van Amsterdam. Ze waren de beste van Rotterdam. Ze waren de beste van Eindhoven...

Zwart, beige en witte opdruk op een blauw shirt
Kies je maat:


Prijs: € 26,99

BESTELLEN
2012
Vinyl Dag

Share on Facebook
Tilburg eerde gisteren voor de derde keer het aloude vinyl. Poppodium 013 hield een Dag van het Vinyl, een evenement voor de ware liefhebber. Niet alleen iedereen die vond dat vroeger alles beter was maar ook de echte muziekfreaks konden hun hart ophalen en alles te weten komen of delen over hun favoriete geluidsdrager, het vinyl. De dag werd afgesloten met een heuse Vinyl Quiz.
Het zal niet lang duren voordat 013 een gelijke dag kan organiseren voor de cd. De geluidsdrager van de voorbije toekomst komt steeds minder vaak voor, nu alles gedownload wordt en direct in de clouds verdwijnt. Muziek hoeft niet meer tastbaar te zijn en het beste waarvoor de glimmende schijfjes nog te gebruiken zijn is als onderzetter. Of als kunst natuurlijk...

Zwart met blauwe opdruk op een rood shirt
Kies je maat:


Prijs: € 24,49

BESTELLEN
2011
Just A Team

Share on Facebook
The A-Team is weer jarig. De eerste aflevering was vandaag in 1983. We begrijpen de naam alleen na al die jaren nog steeds niet. Natuurlijk was 'The A-Team' veel meer dan 'A Team'. Het was 'The Team'! Een flashy naam als 'Dream Team' had meer voor de hand gelegen, maar omdat die naam nog vacant was in 1992 is hij opgepikt door de Amerikaanse Basketballprofs die er geregeld een medaille mee ophalen op de Olympische Spelen.
Maar we zullen het onze boys niet aanrekenen, tenslotte hebben ze ons onder de naam van A-Team uren tv-plezier bezorgd. En dat met duizenden explosies en pistolen en geweren, honderden over de kop slaande auto's, en in al die afleveringen slechts één dode. Kom daar nu nog maar eens om. De gemiddelde tekenfilm is geweldadiger...

Rode opdruk op een zwart shirt
Kies je maat:


Prijs: € 21,99

BESTELLEN
2010
The A-Team

Share on Facebook
In 1972 a crack commando unit was sent to prison by a military court for a crime they didn't commit. These men promptly escaped from a maximum security stockade to the Los Angeles underground. Today, still wanted by the government, they survive as soldiers of fortune. If you have a problem, if no one else can help, and if you can find them, maybe you can hire the A-Team.
Wij kennen mensen die dit uit hun hoofd kunnen opdreunen. In de jaren 80 was het A-team dan ook de oplossing voor alle problemen die er rond die tijd waren. De problemen lijken sinds ze gestopt zijn alleen maar groter, dus gelukkig komt er een heuse A-Team film in de loop van dit jaar.
We hebben een iets minder geweldadig shirt gemaakt om de 4 klusjesmannen van weleer te eren. Misschien ook handig voor het aankomende Valentijns-feest?

Witte opdruk op een rood shirt
Kies je maat:


Prijs: € 21,99

BESTELLEN
2009
Guantanamo Bye

Share on Facebook
Guantánamo Bay. Zeker de laatste jaren de meest omstreden gevangenis ter wereld. Het paradepaardje van Oom Sjors wordt direct geslachtofferd door een ontketende Obama, die hiermee direct zijn eerste belofte inlost. Zal hij dit zelf verzonnen hebben, of zal het hem zijn ingefluisterd door aliens?
Maar hoe moet het nu verder met Colonel Nathan Jessup. Een man voor wie woorden als code rood nog een betekenis hadden. Een man die we op de muur wilden. Die we nodig hadden op de muur. Mag hij met vervroegd pensioen? Zegt Uncle Sam gewoon dag met z'n handje?
Ieder geval kunnen wij met z'n allen binnen afzienbare tijd bye bye zeggen tegen Guantanamo.

Oranje opdruk op zwart shirt
Kies je maat:


Prijs: € 21,99

BESTELLEN

Tussen 2009 en 2014 hebben we vijf jaar lang elke dag een shirt ontworpen, gebaseerd op de actualiteit, maar vaak ontworpen om tijdloos gedragen te kunnen worden. Daarom zijn de shirts nu wederom te bestellen: meer dan 1000 unieke shirts met een coole print en elk een eigen verhaal.

We waren het zat dat de prints van de shirts soms niet duidelijk te zien waren. Daarom hebben we een zoomfunctie gemaakt, die er voor zorgt dat, als je met je muis over het shirt gaat, je een uitvergroting van de print te zien krijgt. Wel ze leuk. Op mobiel moet je tappen, want daar heb je geen muis.

Al een tijdje zijn onze shirts vanuit meerdere landen te bestellen! We zijn bijzonder benieuwd hoe het buitenland op onze kijk op het nieuws zal reageren, maar ook voor Nederlanders in het buitenland zal dit een welkome aanvulling zijn op onze site.

Lange tijd was het niet mogelijk om een bestelling te plaatsen via een iPhone of iPad, doordat we flash gebruikten in het bestelformulier. Goed nieuws: dit hebben we aangepast! Niets weerhoudt je nu nog om on-the-road even een shirtje te kopen.

 


Nessie
Prijs: € 24,49
Maat:

BESTELLEN

Apres Ski Leraar
Prijs: € 25,49
Maat:

BESTELLEN

LAPD ANCE
Prijs: € 23,99
Maat:

BESTELLEN

BBQ Crew
Prijs: € 25,00
Maat:

BESTELLEN

Shirt van de Dag Classics zijn een paar shirts die wij inmiddels als klassieker beschouwen binnen onze collectie en die bij wijze van uitzondering elke dag te koop zijn. Let wel op, we kunnen deze selectie op elk moment wijzigen, dus sla toe voor het te laat is.